Meer licht in je huis door veilig glas 

Glas zorgt voor een stijlvolle look van je huis. Glas in jouw huis zorgt voor een mooie lichtinval. Je kunt met glas er ook voor zorgen dat de ruimte groter lijkt. Maar wat voor glas is nu eigenlijk het beste? 

Het toevoegen van glas aan je woning geeft een mooie nieuwe uitstraling aan jouw interieur. Het glas zorgt voor meer lichtinval en hierdoor lijkt de ruimte ook groter. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor gehard glas. Dit zorgt ervoor dat je je niet meer zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Met gehard glas staat de veiligheid namelijk voorop. Met de productie van gehard glas wordt het glas eerst echt extreem verhit en daarna direct afgekoeld. Door deze manier van produceren is het glas 5 keer zo hard als normaal glas. Door dit zal het glas minder snel breken.  

Stel dat het niet mogelijk is om een raam of een serre te plaatsen in je interieur, maar wel wil je meer lichtinval creëren. Dat kun je voor een alternatief gaan. Namelijk het gebruik van spiegels. Dit geeft ook een leuk extraatje aan je interieur. Naast dat de spiegels voor extra lichtinval zorgt kan het ook nog zijn dat de ruimte groter lijkt.  

Wanneer je nog extra ruimte hebt om je huis uit te breiden kan je voor een serre met gelaagd glas kiezen. Gelaagd glas is perfect voor schuifpuien en serres. Hiernaast kun je het ook nog gebruiken voor tussendeuren en balustrades. Gelaagd glas is van erg sterke kwaliteit en zorgt ervoor dat jij en de mensen om je heen veilig zijn. Zo kun je perfect genieten van het licht. Stel dat het glas toch breekt. Dan zorgen de meerdere lagen folie ervoor dat het glas een geheel zal blijven.  

Oftewel, wanneer je glas toevoegt aan je interieur zal je een nieuwe moderne frisse look creëren. En als je voor gehard of gelaagd glas kiest. Zal de kans op schade of op een ongeluk heel erg klein zijn.  

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close